„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това момченце се съгласило да умре, за да спаси болната си сестричка! Какво се случва после? Толкова трогателно!

01.03.2016 | 17:26
33677 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Историята се разказва от човек, който е работил като доброволец в болницата, където се е случила случката, но не е известно нито как се казва той, нито кога и къде ще е случила случката. 

Advertisement:
Advertisement:

Разказвачът се запознал в болницата с момиченце на име Лиза, което страдало от изключително рядко заболяване. За късмет на момиченцето, обаче, малкото ѝ братче, на 5 годинки, можело да я спаси, защото, като по чудо, тялото му произвеждало антитела срещу болестта. Колегите от zajenata.bg предават, че докторът много внимателно обяснил ситуацията на 5-годишния брат на Лиза. 

Накрая лекарят попитал детето дали иска да помогне на сестричката му, а след тежко въздишане, малкият отвърнал, че е готов да дари кръвта си на Лиза, стига тя да се оправи. Когато, обаче, легнал на болничното легло и започнали да преливат кръв от него на сестра му, тя започнала да връща руменината си, докато той започва да пребледнява. И тогава лекарите не видели широка усмивка на неговото лице, последвана от сърцераздирателен въпрос: "А веднага ли ще започна да умирам?"..

Очевидно детето е разбрало, че лекарите искат да източат всичката му кръв, за да я прелеят на Лиза. Но това съвсем не е било така. Те е трябвало да прелеят малко количество, за да може антителата да навлязат в организма на Лиза. Фактът, че 5-годишният ѝ брат е бил готов да умре заради нея, обаче, е повече от сърцераздирателен! 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още