„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това момче умира за 20 минути, а след това се случва истинско чудо!

11.02.2016 | 20:45
25193 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Не са един и два случаите, в които някой изпада в клинична смърт за няколко минути, а след това буквално възкръсва. Много хора разказват, че след като това им се е случило, са се променили напълно и нещата, които са видели по времето, в което са били мъртви, са променили изцяло животът им. Какво става, обаче, когато сърцето ти спре за повече от 20 минути???

Advertisement:
Advertisement:

Това се случило на едно 17-годишно момче от Тексас на име Зак Клемент. В час по физическо, момчето се ударило лошо по главата и припаднало. Учителите веднага повикали Спешна помощ, но лекарите установили, че сърцето на момчето е спряло. Транспортират го по най-бързият начин до болница с хеликоптер, където връщат пулса му и го съживяват, но през тези 20 минути, в които сърцето му не е биело, той е видял нещо уникално. 

Според момчето и родителите му, само Бог му е помогнал да се върне на този свят и да възкръсне в буквалния смисъл на думата. Зак твърди, че докато сърцето му е било спряло, е видял човешки образ с дълга коса, който му е казал да не се тревожи за нищо и да бъде спокоен. А малко след това Зак се връща към живота и сърцето му започва да бие отново. 

Медиците нямат логично и научно обяснение на това, което се е случило. Те също смятат, че в случая говорим за духовна намеса, предават колегите от zajenata.bg.

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още