„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това момче и това момиче успяха да привлекат вниманието на хиляди хора! Ето защо!

02.12.2015 | 18:21
3211 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Това момче и това момиче станаха хит не само във виртуалното пространство, ами и извън него. Те се представят за брат и сестра и заснемат съвсем любителстко видео, в което чрез пиано пресъздават вечното съревнование между братята и сестрите, независимо от възрастта на която са.

Advertisement:
Advertisement:

След публикуването на видеото в интернет, децата стават толкова известни, че хората изявяват желание да ги гледат по телевизията, в ТВ предавания и дори ги убеждават да участват в шоуто за таланти "Ellen DeGeneres". Всъщност, момчето и момичето, което в клипа се представят за брат и сестра нямат никаква роднинска връзка. Тя е 12-годишно момиче на име Сара Арйек, а той е 28-годишен мъж на име Джейсън Лайл Блак. Единственото наистина здрава връзка между тях е любовта им към музиката, а във видеото интерпретират песни от известния детски филм "Frozen", разкриват колегите от bgkef.com. 

Видеото е наистина забавно, а таланта на Сара и Джейсън  не остава неоценен. Те се радват на доста почитатели, които ги подкрепят и обещават да не спират с музикалните си изненади, а музикалната интерпретация, с която станаха известни, можете да видите малко по-долу. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още