„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това момче губи единия си крак в автомобилна катастрофа! Това, което направи на тази сцена, обаче, е просто удивително!

01.10.2015 | 19:19
2704 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В живота понякога се случват неприятни събития и нещастия, които ни белязват за цял живот. И, независимо дали травмите са физически или психически, те се отразяват на нас и бъдещето ни, както и на целият ни начин на живот. 

Advertisement:
Advertisement:

Често след случило се нещастие хората рухват, отказват се, проклинат си съдбата и прочие, и прочие.. Но това момче показа и доказа на всички, че той е живото олицетворение на волята в човешко тяло с това, което направи!

Преди години той е претърпял тежка катастрофа, заради която е загубил единия си крак- десният. До преди това той е танцувал и е бил страшно добър. Но след катастрофата танцовата му група се разпада и спират да танцуват. Но не и това момче на име Евгений Смирнов. Той продължава да танцува с приятелката му и събира погледите, възхищението и овациите на публиката, зрителите и журито в едно от най-известните предавания в Русия за търсене на таланти. 

Само за няколко минути Евгений слага в малкия си джоб дори най-известните танцьори, а членовете на журито дори му казаха, че той може да бъде само за пример на голяма част от танцьорите, които се справят по-зле от него, дори без да са контузени. А той е без един крак, все пак..

Видеото стана изключително популярно из виртуала, а колегите от bgkef.com съветват да го изгледате и да се уверите сами! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още