„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това малко момиченце умира внезапно по път за училище.. Два месеца по-късно майка ѝ поучава неочаквано съобщение..

25.11.2015 | 19:03
31190 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

През Септември месец на 2015 година това 10-годишно момиченце тръгва за училище.. За съжаление, обаче така и не успява да стигне до там, тъй като умира внезапно на пътя. Тя се казва Дилейни Райли, а аутопсията по-късно установила, че детето е страдало от рядък сърдечен дефект, който никой не подозирал, че тя може да има. Семейството било потънало в мъка, докато един ден майката не получила странно съобщение.. 

Advertisement:
Advertisement:

На 18 юни 2015г. Дилейни и най-добрата ѝ приятелка- Абигейл, написали писма, в които споделили най-съкровените си мечти, тайни и желания, а след това пуснали бележките в бутилки и ги хвърлили в морето. Представяли си как бутилките стигат до далечни и непознати земи. В началото на Ноември месец, обаче, две други момиченца, които също са приятелки откриват бутилките и прочитат писмата. Те решават да се обадят на телефонния номер, написан отдолу на писмата и така непознатите момиченца се свързват с майката на Абигейл- Деби Уотсън. Разбира се, майката на Аби веднага се свързва с почернената майка на Дилейни- Криси и ѝ показва писмото на дъщеря ѝ. А майката направо изтръпва, коментират колегите от lifebg.net.

Самата Криси коментирала по-късно случая и разкрила, че според нея това е знак от съдбата, че Дилейни е още с тях и ги гледа, защото знае, че те имат нужда от нея. Тя силно вярва, че съдбата има пръст в случилото се, защото е на мнение, че няма нищо случайно в този свят. И може би е права.. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още