„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това куче си поиска по уникален начин допълнителна порция храна! Голям смях!

22.01.2016 | 13:34
13575 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

От доста години блъскането на тенджери, капаци и други създаващи ужасен шум предмети е станало знак за протест и недоволство. Не случайно, когато децата се чувстват изолирани започват да блъскат тенджери, тигани и каквото се сетите още, за да привлекат вниманието към себе си. А това куче направо ще Ви смае и съсипе от смях. 

Advertisement:
Advertisement:

То току-що си е изяло порцията храна, която му се полага, но изглежда е все още гладно. Всички знаем, че кучетата, пък и животните като цяло, колкото и храна да им сложиш, всичката я изяждат и искат още. Но за кучетата, специално, това не е добре, защото е хубаво и по-здравословно за тях, да изяждат на хранене по една точно определена порция храна. Явно този четириног приятел изобщо не се е наял с предишната си порция, обаче, и иска от стопанина си допълнително по доста интересен начин- обръща купичката си, за да създаде шум и впечатление, а след това започва да го гледа жално, предават колегите от bgkef.com. 

Та, кой би отказал на такъв поглед и протест? Голям сладур! Вижте го във видеото..

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още