„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това детенце почина след 4-годишна борба с рака, а майка му не пророни нито сълза! Защо? Ще се разплачете!

03.02.2016 | 21:12
27563 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Историята на това малко момченце от Япония на име Наойя разплака и трогна хиляди хора по света.. 

Advertisement:
Advertisement:

До преди да навърши 5 годинки, Наойя е бил едно много жизнерадостно, забавно, игриво и леко палаво дете. Но целият му живот се преобръща, когато малко след 5-я си рожден ден лекарите разбират, че детето страда от рядка форма на рак и предприемат веднага лечение. Детето преминава през пълен курс химиотерапия, но тя го възстановява за известно време, след което ракът отново се обостря. И така 4 години.. 

Болестта бавно и мъчително превръщала животът на детето и родителите му в постоянен кошмар, а при всеки пристъп майката просто излизала от стаята, където докторите връщат сина ѝ към живота, защото не можела да гледа как той си отива.. С всеки изминал пристъп лекарите казвали на майката, че синът ѝ ще си отиде всеки момент, но след последния тежък вече 9-годишния Наойя казал на лекарите, че се е борил с всички сили да пребори пристъпа, защото майка му все още не е готова за това и ще страда много, предават колегите от zajenata.bg.

За съжаление, само 2 седмици след последния пристъп ракът отнел живота на Наойя, а на погребението майка му не отронила и една сълза, за да изпълни последното желание на сина си- да не плаче и тъгува за него.

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още