„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това бездомно куче спечели любовта на новия си стопанин с уникална усмивка! Вижте!

14.12.2016 | 16:15
9874 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Кучето Бранкс има забележителният навик да се усмихва като човек и точно така той успява да привлече новия си собственик.

Питбулът Бранкс е бил спасен от улицата след като успява да спечели сърцето на новия си собственик с невероятно магнетичната си усмивка, предават от mirror.co.uk.

Advertisement:
Advertisement:

Бринкс имал забележителния навик да застава ухилен точно като човек и собственикът му- Джон Бозак, забелязал този рядък кучешки талант в момента, в който го срещнал за пръв път.

"Мисля, че за първи път открих, че Бринкс може да се усмихва още първия ден, в който го намерих. Хвърлих го в колата и той се настани на предната седалка и просто го прибрах у дома.“- казва Джон.

"Веднага след като го видях да се усмихва докато минава покрай колата ми, взех категорично решение. Най-доброто решение, което съм взимал в живота си. "

През следващите два месеца, Джон се заглеждал по много "изоставени кучета" в града. Тогава категорично решил да направи Бринкс постоянен член на собственото си семейство.

Дори и след толкова много години Бринкс продължава да показва перлената си усмивка.

 

 

 

© mirror.co.uk
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още