„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това 5-годишно дете стана хит с ретро автомобила си!

21.06.2016 | 20:17
9149 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В Тетевен се проведе четвърти по ред „Трабант фест“, който събра повече 40 автомобилни антики от ГДР, съобщава dobrich.topnovini.bg.  Непосредствено след откриването се състоя конкурс за автентичност, а веднага след него и парад на социалистическите автомобили мина по улиците на града. В състезанието по майсторско управление участие взеха собствениците на трабанти, а най- елитните получиха своите награди.

Advertisement:
Advertisement:

Въпреки, че това беше събор на трабантите, всички присъстващи искаха да се снимат с един „Москвич“. Москвичът е мини, а шофьорът му- 5 годишен хлапак. Това беше малкият Митко от Каварна. Докато малкото момчето умело управляваше колата си на паркинга, където бяха подредени трабантите, с колата си в цветовете на българското знаме, бащата му Тодор Тодоров, разказа как е направил уникалното превозно средство, за да накара сина си да хареса ретро автомобилите.

Митко много обича колите и от малък ходи по автомобилни събори и състезания с баща си. Обича да шофира и не го е страх. Тодор Тодоров има собствен бизнес, не пропуска участие в Твърди, че всички от семейството му са големи фенове на ретро автомобилите. В собствената си колекцията има три москвича, две аудита и два трабанта.

Уникален е, нали?

© dobrich.topnovini.bg.
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още