„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това 4-годишно дете никога не е вкусвало истинска храна! Вижте историята му!

29.12.2015 | 17:00
8730 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В света има какви ли не заболявания, редки синдроми и какви ли не още лоши неща, които могат да сполетят всеки от нас. С какво, обаче, това 4-годишно момченце си е заслужило да се роди с един от най-редките синдроми в света, не е ясно. 

Advertisement:
Advertisement:

Детето се казва Оукли Лангран и е на 4 годинки. Живее в британското графство и при раждането си лекарите установяват, че то страда от стомашно рефлуксна болест, която не му позволява да се храни както обикновените хора. Синдромът, от който страда Оукли е толкова рядък, че дори го кръщават на него. А като бебе момченцето повръща на ден по около 100 пъти. 

След като лекарите му поставили специална тръбичка в стомаха, снабдена  с помпа за хранене, момченцето започва да подобрява състоянието си. Тръбичката му позволява да се вливат хранителни вещества в организма му, а детето никога през живота си не е опитвало вкуса на домашната, вкусна храна, с която всички ние се храним. 

За Коледа детето никога не е получавало лакомства, а най-голямото му щастие е, когато родителите му- Шарлийн и Стивън, му подаряват пластмасови играчки под формата на плодове, зеленчуци и други храни. Определено съдбата на това дете е доста тежка, коментираха колегите от lifebg.net. А за синдромът му за сега лечение няма, тъй като и никой не се наема да търси, защото в света има едва няколко подобни случая. 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още