„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това 2-годишно дете се промъква в стаята на сестра си всяка нощ! А причината да го прави ще Ви остави без думи!

17.12.2015 | 21:12
37753 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Когато човек си постави някаква цел и има план, който иска да осъществи, той просто го прави. Стига да е упорит и да има достатъчно желание. Когато едно дете, обаче, си науми, че трябва да направи нещо или да си вземе нещо, няма сила на света, която да го спре. По един или друг начин детето просто ще постигне целта си. А момченцето, което ще видите във видеото по-долу направо ще Ви съсипе от смях. 

Advertisement:
Advertisement:

Родителите му забелязали, че всяка вечер това 2-годишно дете излиза от стаята си посред нощ, влиза при сестра си и пак се връща. Дълго време родителите се чудили защо го прави и накрая решили да сложат камера, която да заснеме детето. 

Още на същата вечер детето, както всяка друга вечер, излязло от стаята, отключило, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, заключената врата на сестра си с НОКТОРЕЗАЧКА и влиза при нея. Не след дълго излиза, а това, което носи в ръцете си е направо смайващо, разкриват колегите от bgkef.com.

Най-вероятно родителите на момченцето много са се забавлявали, когато са изгледали кадрите и за това са решили да ги публикуват в интернет. А, ако и Вие искате да се посмеете от все сърце, изгледайте видеото. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още