„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това 12-годишно момиче умира, а родителите ѝ откриват нещо уникално, скрито зад огледалото в стаята ѝ!

29.10.2015 | 16:51
46886 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Това е историята на едно 12-годишно, на пръв поглед съвсем обикновено момиче. Тя се казва Атина и произлиза от едно голямо семейство. Има още 6 сестри и 3 братя. Една сутрин, обаче Атина се събудила и установила, че на главата си има цицина. Странното било, обаче, че тя нито се е удряла преди това, нито някой я е удрял. Цицината просто се появила от нищото. 

Advertisement:
Advertisement:

Родителите на Атина веднага я завели в болница. След направени множество изследвания, лекарите установили, че Атина има рак на костите. Момичето претърпява 7-часова операция и преминала през жестока химиотерапия, но ракът се оказва по-силен от нея и малко, след като навършва 13 години, Атина умира. 

Дни, след като Атина починала, родителите ѝ започнали да разчистват стаята ѝ. Но те не подозирали, че може да попаднат на нещо подобно. На гърба на огледалото в стаята на Атина имало изписани над 3000 думи. Но не някакви просто обикновени думи, а неща от живота, които някои хора не научават и не оценяват през целия си земен живот, колкото и дълъг да е той. А 12-годишната им дъщеря ги е разбрала, заради болестта си. 

Гърбът на огледалото бил изписан с различни фрази и мъдри мисли за живота, които в действителност са самата реалност. 

Когато родителите на Атина започнали да четат фразите, те не могли да повярват, как дъщеря им е прозряла толкова дълбокосмислени неща за смисъла на живота. И дори не издържали. Просто не могли да го дочетат до край, писаха колегите от lifebg.net. А най-трогателната фраза, която разплакала цялото семейство на Атина била: "Няма причина да плачете, защото знам, че ще бъдете с мен. “"..

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още