„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тотална лудост! Баща остави дъщеря си да се умре, само за да не я пипне непознат мъж!

04.01.2016 | 21:12
43601 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Определено някои хора приемат доста на сериозно религиозните си убеждения, колкото и радикални да са те. А този баща определено е от този тип вярващи.. 

Advertisement:
Advertisement:

Властите в Дубай съобщиха, че 20-годишно момиче се е удавило, само защото баща ѝ е забранил на спасителите да я спасят. Името на бащата не се споменава, но колегите от offnews.bg предават, че той е предпочел дъщеря му да се удави, отколкото чужди мъже да я докоснат, за да я спасят. Под чужди мъже разбираме плажни спасители, които са там именно, за да спасяват давещи се хора. 

Заместник-директорът на дубайската полиция- Ахмед Буркибах, разкри, че случаят все още шокира хора из цял Дубай, и дори той самият не може да разбере мотивите на бащата. Според официалната информация, няколко момичета плували в морето, когато изведнъж едното започнало да потъва и да крещи за помощ. В този момент двамата спасители се втурнали да я спасяват, но се сблъскали с агресията на бащата, който ги изблъсквал от водата. Според неговите вярвания, ако тези мъже докоснат дъщеря му, то тя ще бъде обезчестена и за това е по-добре тя да се удави.

Ахмед Буркибах е категоричен, че ако бащата не е спрял спасителите, то момичето със сигурност е щяло да бъде спасено. Но заради бащата спасителите не са успели да направят нищо. Срещу таткото е повдигнато обвинение за възпрепятстване на спасителна акция. Какво ще стане с него, обаче, за сега не е ясно. 

 

© offnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още