„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тези снимки наистина ще докоснат сърцето Ви! Толкова са трогателни!

30.01.2016 | 15:12
14124 четения
718 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Снимките ни служат именно, за да запечатат някой много важен момент от живота ни или да уловят някой доста мил миг. Хората често казват, пък и, че спонтанните снимки стават най-хубави и улавят най-искрените и истински емоции между хората. А и между животните. 

Advertisement:
Advertisement:

На снимките, които можете да видите в галерията по-горе сме Ви показали някои наистина затрогващи моменти, които са успели да бъдат запечатани. 

На първата снимка можете да видите една наистина много сладка и умилителна снимка на пеленаче, което се е родило само преди часове, а вече се усмихва. За родителите му моментът сигурно е бил наистина ценен, защото рядко толкова малки бебчета се усмихват така, а снимката е наистина сладка. 

На втората снимка можете да видите какво означава да си майка в пълния смисъл на думата. На фотоса се вижда как малкото кутре на това куче си е легнало на нейното огромно легло и спи, но тя не го буди и мести, а за сметка на това се сгушва в неговото малко кречатче и заспива до него. 

Третата снимка колегите от kanal3.bg са озаглавили "Щастливи години". Тя пресъздава спомена на един възрастен мъж, който стои на пейка в парк, на която преди години са се снимали със съпругата му, привидно страшно щастливи. Но нея вече я няма и сега той си спомня за щастливите им години заедно. 

И на четвъртата снимка може да видите как дете подава ръчичка на баща си, но през компютърен монитор, тъй като очевидно той е военен и е на някаква мисия. Много хора не се дават сметка, че стотици деца именно така общуват с бащите си и нямат възможност да ги прегърнат и докоснат на живо. А някои семейства имат деца на метри от себе си, а не им обръщат внимание по една или друга причина, което е наистина жалко, защото те определено не си дават сметка колко е важно за децата да се общува с тях. И най-вече те да се чувстват обичани и защитени. 

 

© kanal3.bg
Advertisement:
718 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още