„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тези съпрузи бяха заедно 70 години, но криеха нещо, което не казаха дори на децата си!

29.10.2015 | 18:56
30098 четения
351 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В днешно време хората доста са се обезверили на тема любов. Доста млади момчета и момичета вярват, че ако имат пари или други материални облаги ще намерят любовта на живота си. Момичетата, пък, смятат, че ще намерят избраника си в някоя дискотека, докато се наливат с алкохол. Но тази двойка доказа, че и без финансови облаги любовтта съществува. И то цели 70 години. 

Advertisement:
Advertisement:

Това са Кенет и Хелън, които се срещат в Охайо. Още в първите минути от запознанството си и двамата разбират, че са създадени един за друг. Две години по-късно, все така влюбената двойка решават да се ожени. Но и двамата са непълнолетни. Въпреки всичко, те решават, че не могат повече да чакат и успяват да излъжат властите, че Кенет е на 21 години, само 2 дни преди наистина да стане на толкова. И така тази тяхна малка тайна се превръща в тайната на живота им. 

Цели 70 години влюбената двойка живее в пълна хармония и разбирателство. Точно, като в приказка. А 8-те им деца, 23-те им внуци и 43-те им правнуци допринасят за постигането на пълната семейна идилия между Кенет и Хелън, разкриха колегите от lifebg.net. 

И това не е най-трогателното. Истинското доказателство за тяхната връзка помежду им е фактът, че само 15 часа, след като Хелън е починала от старост, Кенет също си отива от този свят. А близките им смятат, че това се е случило, само защото и  двамата никога не са могли да бъдат разделени дълго време и не могат да живеят един без друг. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
351 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още