„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тези невероятно красиви момичета се върнаха към живота и го заобичаха! Вижте техните уникални истории!

30.05.2016 | 17:23
7152 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Казват, че живота предлага тежки изпитания на само на силните хора. А, главните героини в този разказ са един прекрасен пример как да се преминава и през най-ужасните изпитания не само с достойнство, но и с усмивка на лице!

Advertisement:
Advertisement:

Като много други момичета, Юлия става жертва на автомобилна катастрофа. Пораженията при нея, обаче далеч не са леки – гръбначният и стълб е жестоко увреден и Юлия остава прикована за инвалидната количка. Този факт, обаче далеч не отчайва младото момиче, дори напротив – мотивира го. Днес, тя е на чело на благотворителна фондация, която има за цел да помага на хора с увреждания, а наскоро е спечелила и конкурс за красота!

Преди години кола блъска Паола. Бързата реакция на медиците успява да спаси живота на младата жена, но се налага кракът и да бъде ампутиран. Този факт не успява да откаже Паола от работата и активният и начин на живот. И до днес тя продължава да се снима в различни телевизионни предавания, отбелязват от lifebg.net.

След тежък инцидент, Анастасия  прекарва 40 дни в кома и оцелява, като по чудо. Момичето губи и двата си крака, но това не я спира да преследва мечтата си и тя се превръща в един от най-успешните млади дизайнери в световен мащаб!

Евгения също преживява катастрофа, която я приковава към количката. Младата жена не се отчайва от този факт, а смело гледа напред, като не престава да се усмихва нито за миг!

Тези млади жени са преживели истински тежки изпитания, но са преминали през тях с усмивка и гордо вдигната глава! Можем не само да ги поздравим, но и да се поучим от примера им!

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още