„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тези момичета си правят снимка в училище! Едва ли са очаквали да заснемат нещо подобно!

17.10.2015 | 12:25
27736 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Въпросните момичета от снимките са ученички от гимназия Ризал, Филипините. Това училище през 1993 година бива обявено за училището с най-много записани ученици  и дори записано в книгата на Гинес. А феноменът, който се вижда на снимката на двете момичета и до този момент не може да бъде обяснен..

Advertisement:
Advertisement:

Много хора вярват, че има духове и си обясняват дадени странни действия именно с паранормални явления. Естествено, има и такива, които не вярват в подобни неща и казват, че всичко е до развинтено въображение.. Но как ще обяснят това, което се вижда на снимката на двете момичета, тогава?!

Те са просто две обикновени деца, които решават да се снимат в класната си стая. На заден фон на снимката, обаче се вижда странен силует, който не е нито сянка, нито човек. На друга снимка, пък, заснета този път в тоалетната на училището, се вижда отново странно присъствие, но този път на снимката ясно се очертава свито в ъгъла момиче, което определено не може да се каже, че изглежда нормално. Или пък живо..

Снимките са повече от страховити и дълго време стават повод за спорове. Факт е, обаче, че до сега никой не е успял да обясни странният силует, появил се и на двете снимки на момичетата. Или поне не по логичен начин, предадоха колегите от lifebg.net.

 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още