„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тези момчета успяха да заснемат нещо наистина уникално!

24.02.2016 | 07:11
12788 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В днешния забързан и в повечето случаи жесток свят, все по-рядко се срещат хора, които биха помогнали на животно, изпаднало в беда. И именно за това, когато се случи, новината става обществено достояние и повод за гордост и радост..

Advertisement:
Advertisement:

Днес ще Ви разкажeм историята на този изпаднал в беда, прекрасен орел и тези две момчета, които благородно му помогнаха да се измъкне от капана и да продължи живота си спокойно в небесните висини.

Те са двама братя от Канада, които решили един ден да си направят разтоварваща разходка в близката гора, предават колегите от zajenata.bg. Съвсем случайно, докато се разхождат, обаче, попаднали на изпаднал в беда великолепен кралски орел.  Той се бил заклещил в капан на ловджии, които често могат да бъдат срещнати в гората, и се опитвал с всички сили да се измъкне, но неуспешно.

Веднага, след като го видели, двете момчета вече знаели какво трябва да направят и се заели. Освободили заклещения кралски орел, но преди да го пуснат решили да запаметят момента с едно уникално селфи, което по-късно публикуваха в нета и съответно то се превърна в истинска сензация.

Според момчетата, в очите на орела те са видели благодарност, което си проличало и от факта, че орела не се е съпротивлявал по време на селфито, а после свободно е литнал и се е издигнал в небето.

Добре, че все още има такива хора.. 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още