„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тези хора чакаха търпеливо на автобусната спирка, но изведнъж се случи това! ВИДЕО!

13.02.2016 | 17:44
27064 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Онлайн пространството е пълно с клипчета, показващи различни смешни номера, които хората си спретват един на друг. В случай, че искате да се посмеете няма да Ви бъде никак трудно да намерите на какво.

Advertisement:
Advertisement:

Днес  сме Ви подбрали именно един малко по-различен майтап. Освен, че ще Ви разсмее от сърце, той е и доста интересен, като замисъл и реализация.

Този път, обаче шегата не е дело на някой отегчен майтапчия, а на добре познатата на всички компания Adobe. Идеята е на рекламният и отдел, а за реализацията са необходими само един фотограф, един графичен дизайнер и магическата програма фотошоп.

Екипът на Adobe стои скрит в микробус, в близост до една автобусна спирка и заснема няколко кадъра на чакащите на нея хора, разкриват от сайта bgkef.com. Разбра се, майсторите на вълшебната програма набързо обработват снимките на нищо неподозиращите хора и го пускат на рекламното пано, на спирката.

Чакащите на спирката виждат себе си, но в доста променен вид. Каква е тяхната реакция? Изгледайте видеото и ще разберете!

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още