„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тези две жени раждат по едно и също време в един и същи ден! Обърнете внимание на съпрузите им, обаче!

13.12.2015 | 19:40
27672 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Доста често се случва братята да обичат да се състезават един с друг. От къде идва това желание за братско съреднование, едва ли някой може да каже със сигурност.

Advertisement:
Advertisement:

Днес избрахме да Ви разкажем една история за двама братя, които наистина обичат да се състезават помежду си. Крис и Мат използвали всяка възможност за съревнование още от детска възраст. Логично, когато двамата установили, че половинките им са забременели почти по едно и също време, се обзаложили кой първи ще стане баща. Понякога, обаче съдбата си има други планове. Това, може би е единственото състезание между братята, в което няма загубил, защото половинките им родили в един и същи ден, по едно и също време!

Половинката на Крис- Къртни била насочена за цезерово сечение. Когато двамата пристигнали в болницата установили, че там вече са Мат и жена му Ани, която е започнала да ражда.

Звучи удивително, но е факт, разкриват колегите от pik.bg. Всички сме чували митове и легенди, за жени родили по едно и също време, но реално това е първият случай, за който има достоверна информация.

В крайна сметка, това състезание е завършило с равен и щастлив резултат за Крис и Мат. А, дали техните наследници ще наследят състезателният им дух, само времето ще покаже!

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още