„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тези брат и сестра ще Ви оставят без думи! Вижте видеото!

23.01.2016 | 17:31
9986 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Интернет е пълен с клипчета на безкрайно талантливи изпълнители, пеещи свои авторски парчета или кавъри на големи хитове. За съжаление, по-голяма част от тези хора някак успяват да останат незабелязани. Един от тях е и Натан Лийч. Или поне беше  до съвсем скоро.

Advertisement:
Advertisement:

Както повечето онлайн таланти, Натан се изявявал в собствения си канал, но така и не успял да стане известен сред интернет потребителите. Всичко, обаче рязко се променило един ден, напълно случайно. Натан и неговата сестра Ева решили да заснемат свои импровизиран дует. За тяхна огромна изненада точно това изпълнение ги превръща в истински хит, коментират от сайта bgkef.com!

С какво, обаче е по-различно именно това парче? И Натан безспорно има музикален талант, който е показвал и преди това пред онлайн обществото, а сестра му не отстъпва на неговата дарба. Ключът към успеха на двамата се крие в скромността, която те излъчват!

Натан и Ева изгледат толкова мили и истински, че няма как да не им се зарадва човек. Тези брат и сестра са живото доказателство, че истинският талант не се нуждае от специални костюми, осветление и грим, за да бъде забелязан. Достатъчно е да си искрен и да влагаш цялото си сърце в това, което правиш!

Насладете се и Вие на този страхотен дует!

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още