„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Техните близки нямаха търпение да разберат какъв е полът на бебето им! Те, обаче не подозираха каква изненада им готвят!

18.11.2015 | 19:21
12311 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Безспорно появата на бебе в едно семейство е едно от най-прекрасните неща на света. Мъничето внася радост, щастие, любов и какво ли още не в един дом. А всички близки и приятели на семейството направо греят от щастие. Не всяко семейство, обаче иска да знае полът на бебето преди то да се е родило. 

Advertisement:
Advertisement:

Много двойки решават, че искат да бъдат в неведение, докато детето се роди. Това си има своите плюсове и минуси до някъде. Но тази двойка е решила да скрие от всички свои близки и приятели какъв ще е полът на детето. И не само това. 

Първоначално всички правят предположения дали ще е момче или момиче. Истинската изненада, обаче идва секунди след като разберат какъв е пола на бебето. Или по-скоро на двете бебета! Те са момиченца, а родителите им до последно крият от всички, че всъщност майката е бременна с близначки. За да запечатат реакциите и момента, в който близките им разбират, че бебетата са две, а не едно, бащата прави видеоклип, който по-късно публикува и в интернет. 

Реакциите са просто безценни! А от израженията на хората си личи, че те наистина не са знаели и са повече от щастливи..

Изгледайте видеото и определено ще се убедите в това, коментират колегите от bgkef.com. 

 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още