„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Те влязоха да си направят просто една снимка, но тя беше намислила нещо съвсем различно! ВИДЕО!

19.02.2016 | 18:48
13849 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За една двойка няма нищо по-хубаво от това да разберe, че ще стават родители.. Особено, ако дълго време са се опитвали и са правили опити да се сдобият с бебенце. А моментът, в който жената трябва да съобщи на бъдещия татко, че скоро ще си имат бебенце и не само трогателен, но и доста запомнящ се. Именно за това повечето жени искат да съобщят новината на половинката си по необичаен и много запомнящ се начин. 

Advertisement:
Advertisement:

Жената от видеото, което сме Ви показали по-долу, определено успя да зарадва и изненада мъжа си с новината, че ще става татко. Тя го убеждава да си направят снимка в кабинка, но когато застават в поза, тя изведнъж вади бебешка шапчица, на която пише бебе. В първият момент мъжът не разбира много какво означава това и остава буквално шокиран, но когато осъзнава, че всъщност ще става баща наистина се трогва до сълзи. 

Моментът е запечатан от камерата и е изключително мил, коментират колегите от bgkef.com. Изгледайте видеото и ще се убедите сами. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още