„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Те виждат тази снимка само ден преди сватбата си! На нея, обаче, има нещо изумително!

10.03.2016 | 13:57
63587 четения
475 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ден преди да си кажат заветното "ДА!" пред олтара, Ник и Ейми отиват на гости при бабата на Ник, където се отдават на детски спомени.. Едва ли има жена, която да не иска да види снимки на бъдещия си съпруг като малък, а бабите винаги пазят такива архиви, колкото и засрамващи за момчето да са те. Докато разглежда детските спомени на Ник, обаче, Ейми вижда една конкретна снимка, която буквално я оставя без думи! 

Advertisement:
Advertisement:

Само ден преди да извървят пътя до олтара, Ейми вижда една стара снимка, на която е сниман бъдещият ѝ съпруг с още две деца на плаж. На заден фон, обаче се виждат и още няколко други деца, а сред тях и самата Ейми. 

Ако някой им беше казал преди време, че именно тези две деца ще станат съпрузи след време, най-вероятно и Ейми, и Ник щяха да му се изсмеят. Очевидно, обаче съдбата си е знаела работата и в крайна сметка се оказва, че Ейми и Ник са се виждали преди доста години, без да подозират, че един ден ще станат съпруг и съпруга, предават колегите от ПИК. 

Въпросната снимка е направена през 1994 година във Великобритания, а тогава Ник е живял на 300 мили от Ейми. Две десетилетия по-късно, обаче, Ник и Ейми се срещат като големи хора, влюбват се и в крайна сметка се бракосъчетават. 

И това, ако не е съдба.. 

© pik.bg
Advertisement:
475 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още