„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Те спряха, за да видят какво не е наред с колата и вижте какво откриха!

12.01.2016 | 16:55
89985 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Много хора обичат сафаритата, но не всички могат да си ги позволят. Тези хора, заснети във видеото, обаче не са от тях. Те са отишли да се полюбуват на дивата природа и екзотичните животни, сред които са и питоните. Докато се разхождат свободно и ги виждаш, питоните не са кой знае колко опасни. Но, когато се промъкнат под капака на автомобила ти, без да знаеш, че е там, определено изненадата е голяма. 

Advertisement:
Advertisement:

Нещо подобно се е случило и на това семейство, което е отишло на Сафари. Очевидно са си прекарали страхотно до момента, в който не установили, че нещо странно се случва с колата им. Отварят капака и какво да видят вътре?! Питон! Увит, огромен, стои и си почива.. 

За щастие, всичко приключва с щастлив край, след като питона излиза от колата и поема по пътя си, очевидно леко наплашен. Но все пак тръгва, без да се налага чужда намеса, коментират колегите от bgkef.com. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още