„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Те се развеждат след 23 години брак, а след още толкова се женят отново! Защо? Трогателно!

15.02.2016 | 16:05
35613 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ако до сега не сте попадали на романтична история за съществуването на истинската любов, то трябва определено да прочетете тази..

Това е историята на британската двойка Роз на 66 години и Иън на 71 години.. Те се женят, когато Роз е все още на 18 години, а Иън на 23. Прекарват заедно точно 23 години, след което решават, че любовта им е изчерпана и е време да се разведат.. 

Advertisement:
Advertisement:

От брака си имат 3 деца и 8 внучета, а осъзнавайки, че се разбират като приятели, но не и като съпрузи, те запазват добрите си отношения. Говорят си, виждат се, макар и рядко, а по семейни празници се събират или в домът на Иън, или в домът на Роз. И така цели 23 години.. 

През това време и Роз, и Иън решават, че няма шанс да се съберат отново и дори се женят повторно за други хора, но сватбата на един от синовете им- Евън, преобръща всичко.. 

До денят на сватбата, Иън и Роз се виждат и чуват всеки ден. Това ги кара да преоткрият чувствата си и да установят, че всъщност любовта им се върти в кръг- тя не е охладняла, просто е изгубила малко от блясъка си. След сватбата на Евън, Роз и Иън продължават да се виждат всеки ден, а с времето установили и, че са сродни души. Известно време крият възобновените си отношения от всички, докато един ден не решават да се венчаят отново, предават колегите от woman.hotnews.bg.

Организират скромна сватба само с роднини и най-близките им приятели, а на церемонията Роз отново слага халката от първия си брак с Иън, която е пазила повече от 50 години. 

И това, ако не е доказателство, че истинската любов съществува...

 

© woman.hotnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още