„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Те се потапят в басейн с топла вода, а когато видите защо ще останете без думи!

09.02.2016 | 19:30
28222 четения
525 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Много хора смятат, че бащите не трябва да присъстват на раждането на рожбата им. Дори повечето лекари са на мнение, че мястото на мъжа не е в родилното, защото има голяма вероятност да му прилошее от гледката и да припадне. А в родилното за кой по-напред да се грижат? За майката или за припадналия мъж? Истината е, обаче, че бащата е много важна част от живота на майката и бебето, и връзката им става много по-силна, ако таткото присъства на раждането. 

Advertisement:
Advertisement:

Напоследък все повече бащи изявяват желание да бъдат до любимите си жени, докато се ражда детето им. А във видеото по-долу можете да видите и колко може да допринесе той по време на раждането. 

Двойката от видеото е избрала да роди в домашни условия и във вода. За това, когато контракциите започват, до родилката неотлъчно е бащата на бебето. Той е предварително инструктиран какво да прави и определено успява да облекчи болките на любимата си, коментират колегите от bgkef.com. 

Кадрите са наистина уникални и дано повече мъже вземат пример от този мъж, тъй като за една жена няма по-голяма опора от любимия. 

© bgkef.com
Advertisement:
525 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още