„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Те се потапят в басейн с топла вода, а когато видите защо ще останете без думи!

09.02.2016 | 17:30
29016 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Много хора смятат, че бащите не трябва да присъстват на раждането на рожбата им. Дори повечето лекари са на мнение, че мястото на мъжа не е в родилното, защото има голяма вероятност да му прилошее от гледката и да припадне. А в родилното за кой по-напред да се грижат? За майката или за припадналия мъж? Истината е, обаче, че бащата е много важна част от живота на майката и бебето, и връзката им става много по-силна, ако таткото присъства на раждането. 

Advertisement:
Advertisement:

Напоследък все повече бащи изявяват желание да бъдат до любимите си жени, докато се ражда детето им. А във видеото по-долу можете да видите и колко може да допринесе той по време на раждането. 

Двойката от видеото е избрала да роди в домашни условия и във вода. За това, когато контракциите започват, до родилката неотлъчно е бащата на бебето. Той е предварително инструктиран какво да прави и определено успява да облекчи болките на любимата си, коментират колегите от bgkef.com. 

Кадрите са наистина уникални и дано повече мъже вземат пример от този мъж, тъй като за една жена няма по-голяма опора от любимия. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още