„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Те отвличат съпругът ѝ преди повече от 60 години! Съдбата, обаче си знае работата!

11.03.2016 | 17:57
12641 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Има хора, които наистина не вярват в истинската любов и съдбата. За тях всичко е късмет, случайност, уважение и прочие.. Видеото, което ще Ви покажем по-долу, обаче, е доказателство, че няма нищо случайно в този живот! 

Advertisement:
Advertisement:

Преди повече от 60 години съпругът на Роуз- Фреди е отвлечен от нацистите, само седмица след сватбата им. Той е бил голямата любов на Роуз, а малко преди да се разделят принудително, той ѝ дава един необикновен талисман, който тя носи навсякъде със себе си през всичките тези години.. 

В сватбения ден на внучка си, Роуз вижда, че бъдещата булка се колебае, дали не прибързва със сватбата. И тогава бабата ѝ разказва за най-голямата си любов- Фреди. Дава ѝ талисмана и се събират за обща снимка. В този момент, обаче младоженецът вижда, че съпругата му всъщност има липсващото парче от неговия талисман, който му е дал дядо му.. 

Да, точно така! Оказва се, че дядото на младоженеца всъщност е голямата любов на Роуз, разкриват колегите от bgkef.com!

Какво се случи после и как реагираха Роуз и Фреди при първата си среща след повече от 60 години раздяла, можете да видите тук!

 

Гарантираме Ви, ще настръхнете! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още