„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Те оставят кучето до две малки бебета, а това което последва ще Ви съсипе от смях!

25.01.2016 | 21:33
9227 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Много хора казват, че куче и бебе на едно място не е добре да живеят и играят. Но това не е така. Отдавна специалисти доказаха, че кучетата не вредят на бебетата, ако има кой да поддържа идеална хигиена в дома, за да не похапват дечурлигата по някой и друг косъм от козината на четириногото. А това видео ще Ви докаже, че всъщност съжителството между куче и бебе може да бъде и много забавно, тъй като животинчето перфектно може да забавлява малчуганите. В случая бебетата са две. 

Advertisement:
Advertisement:

Майката, която е и в ролята на оператор, очевидно доста се е позабавлявала, докато заснема видеото. Тя поставя кучето им и двете бебета в надувам басейн, след което започва да прилъгва пухкавелкото, че ще му даде храна. Но държи залъка на високо и той упорито се опитва да го стигне. 

С опитите си да стигне до желаната хапка кучето създава толкова смях у децата, че те направо не могат дъх да си поемат. Видеото е изключително забавно.. Вижте го и се убедете сами! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още