„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Те го обявяват за мъртъв преди 10 години, но изненадващо той се завръща! Вижте историята!

01.03.2016 | 17:31
26289 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Преди повече от 10 години, семейство Дюркинс получава известие от руската армия, че техният син е починал. Но това се оказало абсолютно невярно. Всъщност момчето е било изчезнало, а не убито!

Advertisement:
Advertisement:

Той се казвал Леонид и е бил доста далеч от смъртта, въпреки че при прибирането си видял собствения си гроб. Всъщност, Леонид просто напуснал дивизията си в Сибир и над 10 години се борил с дивото. Имал е срещи дори с мечки в Камчатка, докато се опитвал да оцелее. Именно там построил и първият си дом, намерил си работа, но на половин работен ден, за да не му искат документи, карал автомобил и постоянно бил под наблюдението на закона. 

В началото събирал бутилки, които предавал на вторични суровини, за да изкара малко пари, а след време дори се сдобил с апартамент в Петропавловск, който обаче бързо освободил заради висок наем. След това си построил малка, дървена къща в близост до стар военен град и започнал да събира стари мебели, за да я обзаведе. Но семейството му залипсвало и решил да плати цената от 7 години затвор, но да се върне при близките си. 

За съжаление, малко след като влязъл в затвора, Леонид наистина починал, след като тежък предмет пада на главата му и губи голямо количество кръв. Поне такава е официалната версия. Дали, обаче наистина момчето е починало при злополука, само руските власти си знаят, коментират колегите от zajenata.bg. 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още