„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена започва да се смее в метрото.. Вижте, обаче, как реагираха всички покрай нея!

21.10.2015 | 18:50
2718 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Познавате ли човек, който има заразителен смях? Много са забавни и винаги могат да те разсмеят, дори само с начина, по който се смеят.. А видеото по-долу ще Ви покаже една такава дама, която успява да разсмее цял вагон с хора.

Advertisement:
Advertisement:

Тази случка се е разиграла в метрото в Берлин, където един обикновен делничен ден завърши по един необикновен начин. Една напълно обикновена на пръв поглед жена се вози в метрото и гледа нещо в телефона си. Но изведнъж започва да се смее, и то с глас. Определено от видеото си личи, че жената има доста заразителен смях и първоначално привлича погледите на няколко човека. В последствие, обаче един-двама човека започват да се смеят заедно с нея. А след това избухва в смях целият вагон.

Колегите от bgkef.com, пък, попитаха читателите си, дали и у нас може да се случи това? Факт е, че в България все повече хора се прибират страшно мрачни от работа. Гледат си смартфоните, довършват си деловите разговори преди да стигнат до вкъщи и в повечето пъти дори забравят да се усмихнат. Но само един такъв човек в някое превозно средство може да развесели десетки други и да ги накара да говорят за случката и да си спомнят с усмивка за "онова" пътуване в метрото, рейса, влака и прочие..

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още