„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена взе акъла на мъжете в колата до нея! Защо? Вижте сами!

22.01.2016 | 13:14
8207 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

По принцип, мъжете са изключително предубедени към жените-шофьори. Да, до известна степен имат право да считат слабия пол за изключително лоши шофьори на пътя, но явно забравят, че всяко правило си има изключение. Това е трудно допустимо от мъжете, защото те обикновено слагат всички жени под един знаменател, особено когато става дума за шофьорски умения. Но сега ще Ви покажем едно от тези изключения. 

Advertisement:
Advertisement:

Американският производител на автомобили "Ford" за пореден път направиха уникална реклама, с която да покажат новият "Мустанг", 2015 година производство. 

Те решават да наемат жена, която всъщност е професионален шофьор и ѝ организират среща с няколко мъже. Те, разбира се, не знаят каква е тя, а за да ги заблуди още повече, че не може да кара, когато се качат в колата ги убеждава, че няма много опит с ръчните скорости. Да, ама не, коментират колегите от bgkef.com. 

Реакцията и като цяло теста на автомобила е заснет на видео, което се казва "Speed Dating". А реакциите на мъжете, когато блондинката влиза на чисто празен паркнг и им показва какво умее са буквално безценни. Вижте ги и ще се убедите сами..

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още