„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена всяка сутрин вика към гората! А защо го прави? Нещо уникално!

16.01.2016 | 15:44
6118 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Повечето хора, инстинктивно се страхуват от дивите животни, смятайки ги за опасни и непредсказуеми. Затова, решихме да Ви покажем едно видео, което разбива на пух и прах представата за дивите животни!

Advertisement:
Advertisement:

Главната героиня в него е една жена, която изглежда няма никакъв страх от дивите животни. Нещо повече – тя сама ги кани в дома си! Всяка сутрин, по време на закуска тя излиза от дома си и извиква към гората „Малко момиченце”. След по-малко от минута, измежду дърветата излиза една сърна и влиза в дома на жената. Дивото животно изпива специално приготвеното за него мляко и след това отново изчезва някъде в гората, разказват колегите от bgkef.com.

Кадрите, заснели този уникален миг, наистина изглеждат като извадка от някоя фантастична приказка. Въпреки това, те са самата реалност и чистото доказателство, че дивите животни не са чак толкова страшни и опасни, за колкото хората масово ги смятат. Дори напротив – те могат да бъдат изключително верни и добри приятели, щом изградят отношения с човека.

Вижте видеото и се насладете на неговата неповторимост!

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още