„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена всъщност е на 50 години! Как е възможно?! Вижте сами!

18.02.2016 | 16:20
13288 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всеки е виждал младолики хора, които не приличат на възрастта си.. Но тази жена направо скри шапката на всички! 

Advertisement:
Advertisement:

Тя се казва Кин Линг и е на 50 години, но вижте я как изглежда! Направо не е за вярване! Има две дъщери и една внучка, предават колегите от lifebg.net, а на външен вид прилича на не повече от 20-23 годишна. Как го прави?!

Всъщност, Кин Линг разкрива, че е разведена и няма финансови възможности да си прави скъпи маски за лице, поддържащи процедури и каквито и да било подмладяващи операции. Просто се наслаждава на живота.. Поне един път в седмицата спи чисто гола, а всеки ден се наслаждава на любимите си горещи вани, с което презарежда тялото си. Използва само една маска за лице, която включва краставица, йогурт и мед. И това е всичко.. Или поне така казва..

За 50-я рожден ден на майка си, двете дъщери на Кин решили да ѝ подарят професионална фотосесия с внучка ѝ. А именно тази фотосесия разбуни духовете в интернет. Красотата, обаче, не е всичко за Кин. Тя разкрива, че независимо от перфектният си външен вид, не би имала отношения с по-млад от нея мъж, а си търси човек на нейните години. 

Повече кадри от уникалната фотосесия на Кин можете да видите във видеото тук.. 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още