„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена се тъпче години наред с нездравословна храна! С упоритост и воля, обаче, вижте я как изглежда сега!

05.01.2016 | 19:23
12468 четения
259 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Това момиче е само на 26 години, а вече се е сблъсквала с една от най-ужасните болести- булимията.

Advertisement:
Advertisement:
 

Това е болест, при която в следствие на системно преяждане, организмът започва да отхвърля храната и предизвиква повръщане. А, когато болестта се задълбочи тя може да има и фатален край. Но 26-годишната Хана се взима в ръце и успява навреме да се измъкне от оковите на болестта.

Преди години тя е качвала постоянно килограми заради нездравословния си начин на живот и хранене. Когато лекарите установили, че тя има булимия, обаче, Хана се взима в ръце и променя тотално начина си на живот, защото осъзнава, че може да загуби живота си. Най-критичният момент за нея бил, когато състоянието ѝ рязко се влошило, а заради състоянието си тя се разделила и с дългогодишния си приятел. И след тези две тежки травми за нея, Хана взима живота си в ръце, започва сериозна диета и ежедневни тренировки, и днес изглежда просто зашеметяващо. 

Тя вече не е дебела или слаба, а просто добре изглеждаща, силна жена. Колегите от lifebg.net разкриват, че е разказала историята си публично, защото иска младите момичета да видят колко опасно може да е и преяждането, а не само гладуването. А след като историята на Хана се разпространява, тя се сдобива и с 20 000 последователи в Инстаграм, за които тя е вдъхновение. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
259 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още