„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена се храни цяла седмица само с висококалорични и бързи храни! А ето и какъв беше резултатът от това!

02.11.2015 | 16:14
11550 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Тази красива, млада дама на име Фийби Джаксън-Едуърдс, на 24 години, подлага тялото си на експеримент с изследователска цел. Тя се включва в изследването с цел да докаже на хората колко вредни са висококалоричните и бързи храни, по-известни като "Fast food".

Advertisement:
Advertisement:

24-годишната дама в продължение на 7 дни е трябвало да се храни само с мазни и бързо приготвени храни от веригите  "KFC", "Subway", "Burger King", "Starbucks" и "McDonald’s". Храни от тези заведения за бързо хранене поглъщала по 2 пъти на ден, а за вечеря хапвала пици, дюнери, панирано пиле от "KFC" и обилно количество пържени картофки, а също така и много популярното във Великобритания "Fish and chips". Разбира се, преди да започне експеримента Фийби си направила изследвания, които официално показали, че мазнините в тялото на Фийби са в норма- 23%. Кожата ѝ е напълно нормална и безпроблемна, а преди да се подложи на "хранителния режим" е консумирала преди всичко питателна храна, като само от време на време е прегрешавала с някой и друг вреден сандвич. 

Още през първите два ни от "хранителния режим" Фийби забелязала, че кожата ѝ започва да се омазнява изключително много. А освен това често сменяла настроенията си, бързо се изнервяла, а енергията в тялото ѝ рязко намаляла. Независимо от това колко време е спала се чувствала уморена, а в работата си за първи път не успявала да свърши цялата си работа. 

След приключването на 7-дневния експеримент Фийби отново се подложила на изследвания, а резултатите от тях били направо шокиращи. Телесните й мазнини са се покачили до 25%. Кожата ѝ е адски мазна, а бедрата ѝ са увеличили размера си почти 2 пъти, предадоха колегите от lifebg.net. Специалистите са ѝ казали, че ще ѝ трябват поне 2 месеца, за да възстанови кожата и организма си от консумацията на вредните храни. А самата експериментаторка коментирала, че вече в никакъв случай няма да гледа по същия начин на сандвичите, закупени от вериги за бързо хранене и не мисли да ги консумира някога отново, освен ако наистина няма какво друго да хапне. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още