„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена реши да си направи селфи с кучето си, но крайният резултат се оказа много различен!

04.02.2016 | 18:18
1902 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Тази млада и красива жена се казва Флора и е от Унгария. Съвсем неочаквано тя стана доста популярна личност и спечели хиляди последователи в социалните мрежи. 

Advertisement:
Advertisement:

Един ден Флора решила да си направи селфи с лежащото до нея куче, което тя много обичала. Докато си прави селфи с него, обаче, на нея ѝ хрумва идеята за уникална фотосесия, която да изобразява именно общите черти между хората и природата, и по-конкретно животните. Идеята на фотосесията, която измисля е да покаже на всички как природата и човекът могат да се слеят, а направата на всяка една снимка отнема между 15 и 20 часа за грим, прическа, запис, обработване на снимката и прочие. 

Самата Флора споделила, че чувства това, което е направила като нещо много специално, защото с него показва красотата и уникалността на човешката и животинската природа. Снимките са наистина изключително оригинално направени, коментират колегите от ПИК. А тях можете да видите в галерията малко по-горе.

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още