„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена претърпява най-странната операция, след като предмет се удря в главата ѝ! Вижте!

05.01.2016 | 17:21
19882 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За Карла Флорес денят започнал напълно нормално. Било лято, тя продавала морски дарове на уличен щанд в  Кулиакан, щата Синалоа, Северозападно Мексико и имала 3 деца. В един момент, обаче, Карла чула силен трясък и се обърнала, за да види какво става, но при обръщането предмет се удря в лицето ѝ и тя пада на тротоара. 

Advertisement:
Advertisement:

Случен минувач видял какво се случва и веднага повикал помощ, тъй като от лицето на Карла се стичала обилно кръв. Момичето се нуждаело от спешна медицинска помощ, а за щастие лекарите бързо я върнали в стабилно състояние. Но така ѝ не успели да разберат какъв е предметът, ударил и заседнал буквално в лицето на Карла. Решил, че докато не направят рентгенова снимка няма как да предприемат нещо, а след като и тя била готова, специалистите установили, че нещото в главата на Карла е глава на невзривена граната! Тя е била изстреляна във въздуха, но в крайна сметка се забила в нейната глава. 

Четирима специалисти, доброволци, се осмелили, заедно с двама анестезиолози, да извършат изключително опасна операция, за да извадят гранатата. А, за да ограничат евентуалните щети, оперирали Карла в изолирано помещение в присъствието на двама експерти по взривовете от армията в Мексико. 

На жената е била поставена само местна упойка и по време на цялата операция е била в съзнание, разкриват колегите от lifebg.net. А, за щастие, операцията преминава успешно и Карла вече се възстановява от злополучния инцидент. 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още