„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена погали малтретирано с години куче, а неговата реакция ще Ви разплаче!

25.02.2016 | 15:14
41935 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Последно време Ви споделяме видеа и истории с кучета, които са по-скоро забавни, интересни, разтоварващи и каращи ни да се отърсим поне за малко от ежедневните проблеми, които тормозят главите ни.. Но видеото, което ще Ви покажем по-долу определено не е такова! То е по-скоро сърцераздирателно и ни кара да свалим розовите очила, през които гледаме на живота, споделят колегите от bgkef.com.

Advertisement:
Advertisement:

Безспорно по-пагубно нещо от човешката злоба и жестокост няма, а видеото по-долу определено го доказва! 

В него можете да видите как реагира това малтретирано с години и премазвано от бой куче на една чисто и просто човешка ласка от страна на жената. Очевидно милото погалване е нещо непознато на това куче и докато разбере, че жената не иска да го удря, както е свикнало то, а просто да го погали, издава просто разкъсващи сърцето звуци. 

То буквално плаче от страх, че отново ще бъде набито! 

Предупреждаваме Ви, че видеото е изключително силно и емоционално, така че по-добре не го гледайте, ако имате слаби нерви и сърце.. Кадрите в него са наистина сърцераздирателни! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още