„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена отмъсти по уникален начин на неверния си съпруг и собствената си сестра!

23.02.2016 | 17:35
31072 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли има човек, който да одобрява изневерите.. Особено, ако са замесени любимият и собствената ти сестра или друг близък роднина.. 

Advertisement:
Advertisement:

В историята, която ще Ви разкажем сега са замесени именно такива хора- съпруг и сестрата-близначка на неговата съпруга.. От седмици наред съпругата подозирала, че нещо се случва и съпругът ѝ си има любовница. Той често се измъквал по никое време с глупави оправдания от дома им, а напоследък и често прекарвал по повече време на телефона си, което допълнително засилило съмненията на съпругата.. 

Подозрителната жена решила една вечер да проследи мъжа си чрез мобилно приложение за проследяване и установила, че той не само мърсува под носа ѝ в тяхната семейна кола, ами и че го прави със собствената ѝ сестра- близначка, предават колегите от zajenata.bg.

Щом съпругата отворила вратата на автомобила, неверниците се втурнали да бягат, но забравили да се облекат, а в това жената видяла перфектното отмъщение. Тя влязла в колата и заключила вратите, а прелюбудейците останали отвън, чисто голи и посрамени. 

Всички хора, които се намирали покрай тях извадили телефоните си и започнали да снимат, превивайки се от смях. Но със сигурност не толкова забавно е било на неверниците, които се оказали чисто голи, както майка ги  родила, насред  улицата пред погледите на десетки хора..

След случката съпругата подава молба за развод, а пред всички заявила, че изобщо не съжалява за постъпката си и би постъпила отново така, ако попадне в същата ситуация.. 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още