„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена отива с приятели на кино.. Със сигурност, обаче не е очаквала да ѝ се случи нещо такова!

12.10.2015 | 17:44
20642 четения
283 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всеки човек си представя по различен начин важните мигове в живота си. При момичетата едни от най-важните събития са годежа, сватбата, раждането на дете и прочие. Често, обаче, нещата не се получават така, както ние сме си ги представяли, защото осъществяването на тези моменти понякога не зависят от нас. Типичен пример за това е предложението за брак, което в повечето случаи идва от момчето и е отправено към момичето. И, ако тя не му е споделила как мечтае да ѝ предложат брак, той няма как да разбере. А за момичето от видеото по-долу не знаем, дали този начин е бил мечтаният от нея, но със сигурност можем да кажем, че момчето е доста изобретателно.

Advertisement:
Advertisement:

Първоначално момичето е поканено да гледа филм на кино със свои приятели. Тя, обаче не забелязва, че в киното има главно нейни или по-скоро техни общи приятели. А на видео стената вместо филма започва да се прожектира уникално направен клип от нейния приятел, в който участие взимат и техни близки. На края на клипа влиза приятелят ѝ с бутилка шампанско и букет рози. Пада на колене. Вади пръстен и я пита, дали ще се омъжи за него. Междувременно в салона вече са всички техни близки и приятели, които им ръкопляскат, радват се за тях и ги поздравяват, предадоха колегите от bgkef.com.

Определено момчето успя да изненада любимата си с това, което направи..И определено от начина, по който ѝ предложи брак си личи, че наистина Тя е жената за него с главно "Т".

© bgkef.com
Advertisement:
283 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още