„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена намира съвсем случайно писмо от мъжа си, докато чисти.. А какво пише вътре? Ще се разплачете!

19.12.2015 | 13:45
29944 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Мъжът на Джулия се държи изключително странно през последните няколко месеца. Отношенията на двойката се променят и нищо не е както преди. Логично, младата жена започва да си прави прибързани заключения, че той вече не я обича.

Advertisement:
Advertisement:

Отваряйки очи една  сутрин, Джулия започва да си прави планове как днес ще почисти общият им дом. Изведнъж, обаче тя осъзнава, че съпругът и не е до нея в леглото. Джулия става и вижда писмо на нощното си шкафче. Прочитайки го, тя не успява да сдържи емоциите си.

В него, мъжът и пише, че напоследък пътува много и някой ден, може да не успее да се прибере.  Той и обяснява, че пише това писмо, в случай че някой ден не може да разбере какво му се случва. Той иска да и благодари за подкрепата през всички тези години. Да и благодари за факта, че винаги е до него и се старае да му помага в моментите, в които всичко изглежда безнадеждно.

Мъжът изразява своята благодарност към съпругата си, за факта че залепя бележки по вратите, за да не обърка стаите в дома им, както и затова, че тихо изтърпява пристъпите му на ярост, докато болестта бавно го превзема, разказват от lifebg.net.

Той казва още, че винаги ще обича съпругата си, дори някой ден да не помни нито своето, нито нейното име...

 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още