„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена и двете ѝ деца позират усмихнати до починалия им съпруг и баща! Но вижте защо!

31.10.2015 | 16:10
73258 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Тази снимка за отрицателно време събра десетки хиляди коментари в социалните мрежи, след като бе публикувана.. А ето и защо именно тази снимка разбуни духовете в интернет.. 

Advertisement:
Advertisement:

На въпросния фотос се вижда жена и двете ѝ деца, които позират усмихнати до ковчег. Въпросната жена се казва Ева Холанд и е от Охайо, а мъжът, който лежи в ковчега е съпругът ѝ, който е починал от свръхдоза хероин. Защо, обаче, децата им и съпругата му са усмихнати?

Всъщност, този кадър бива приет доста зле първоначално в интернет пространството. И напълно нормално. Всеки знае, че когато някой си отиде от този свят близките му скърбят за него. Но тази жена и децата ѝ не го правят, защото са наясно, че Майк сам е избрал толкова рано да свърши живота му и да остави двете си деца без баща. Но не го обвиняват. 

Първоначално Майк се пристрастил към силни болкоуспокояващи,предписани с медицинска рецепта, които съдържали силни опиати. Вместо да се бори с тази си зависимост, обаче, Майк се пристрастил към хероина. Близките му направили всичко възможно да се борят с пристрастеността на Майк, но неуспешно. А децата му буквално ставали свидетели на ужасяващи гледки. 

Лично Ева обяснила по-късно, след като била жестоко оплюта из виртуала, че всъщност целта на снимката е да накара хората да се замислят и да коментират. Според нея никой родител не трябва да погребва децата си и никое дете не трябва да погребва родителите си в толкова ранна възраст. Но в случая Майк просто е направил своя избор и той е бил да си отиде от този свят и да остави семейството си. Затова Ева иска да накара хората да се почувстват неудобно от фотоса и да знаят, че хероинът убива. А приемането му е въпрос на избор, предадоха колегите от lifebg.net. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още