„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена губи майка си, но това което открива в домът ѝ я разтърсва из основи!

30.12.2015 | 16:59
14624 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Майката на тази жена на име Уенди умира и дъщерята отива да почисти и подреди домът ѝ. Докато подрежда, обаче, жената открива папка, на която пишело "Коледният чорап на мама". Папката много озадачила жената и тя решила да провери какво има в нея. А, когато разкрила съдържанието ѝ останала направо шашната. 

Advertisement:
Advertisement:

Оказало се, че майката на Уенди всяка година пълнила един коледен чорап с подаръци и го давала на жена, която е изпаднала в нужда. Желанието на покойната жена било дъщеря ѝ да продължи традицията, а Уенди не се поколебала и за миг. Взела коледния чорап, напълнила го с дребно подаръци, като шапки, шалове, ръкавици, малки бижута и го дарила на жена, за която знаела, че има нужда от помощ. 

Приятели на Уенди, които научили за традицията на покойната жена, буквално останали трогнати и решили също да се включат в инициативата. И така 9 години след смъртта на жената, Уенди и приятелите ѝ пълнили по един коледен чорап с подаръци и ги подарявали на жени в беда, които не могат да си позволят подобни неща за Коледа, предават колегите от zajenata.bg.

Инициативата и традицията на жената е наистина много трогателна. Все пак, кой в днешно време би се сетил от самосебе си да направи нещо подобно? Рядко са хората, които в тези дни се замислят за тези, които не могат да си позволят да купят скъпи подаръци за близките си, за да ги зарадват. Или изобщо нямат близки, защото и тези хора не са малко.. Време е да се замислим, че от нас зависи отношението на хората около нас. И в тази връзка е добре да осъзнаем, че когато правим добро, то рано или късно се връща при нас под една или друга форма. Но не това е най-важното.. Най-важното е да видим щастието и усмивките на хората, които сме направили щастливи, дори само с един коледен чорап с дребни подаръчета. 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още