„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази жена е истинско вдъхновение! Вижте как изглежда след заливане с киселина и 200 операции!

30.01.2016 | 13:14
21996 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Тази майка е едно истинско вдъхновение за всяка по-несигурна в себе си жена. Тя се казва Кейти Пайпър и е наистина една от най-смелите жени в света. 

Advertisement:
Advertisement:

През не много далечната 2008 година Кейти бива изнасилена от бившия си приятел, след което той плаща на друг мъж да я залее с киселина. Красивата ТВ водеща и модел тогава има толкова поражения по лицето си, че лекарите до последно смятат, че тя ще си отиде от този свят. 

След ужасната киселинна атака Кейти губи напълно носът, лявото си ухо и клепачи. Има ужасяващи изгаряния по устата, шията, ръцете и езика си, увреждания на белия дроб и губи зрението си с едното око напълно. След направени над 200 операции, обаче, Кейти възвръща част от предишния си облик и се превръща в една от най-борбените жени, които светът някога е познавал. Разбира се, тя няма как да изглежда по абсолютно същия начин, както преди, но поне част от лицето ѝ се възстановява, предават колегите от lifebg.net. 

Сега Кейти има нов приятел, с който дори са сгодени. А снимки от ужаса, който е преживяла Пайпър, както и как изглежда сега можете да видите в галерия малко по-горе. 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още