„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази реклама трогна хиляди хора по света!

04.12.2015 | 15:14
3977 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Съвсем наскоро в интернет пространството се появи реклама, съдържаща и много силно социално послание. А не след дълго се появи и другата, отново обвързана с Коледните празници, която събра милиони гледания само за дни и трогна стотици хиляди хора по света. 

Advertisement:
Advertisement:

Рекламата се казва #ManOnTheMoon и е измислена от Джон Луис. Трогателното видео разказва за самотен мъж, който живее на луната. От видеото става ясно, че възрастния дядо всеки ден сяда и гледа към Земята, точно както ние гледаме към Луната. Само дето той е сам, а ние сме заобградени от близки хорa. Действието се развива по Коледните празници, а момиченцето упорито се опитва да се свърже с човека на луната, но неуспешно. До един момент. 

Накрая детето се сеща, че може с балони да прати подарък на мъжа до Луната, а реакцията на човека, когато вижда момиченцето е повече от трогателна, споделят колегите  от zajenata.bg. 

Изгледайте видеото и се убедете сами.. 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още