„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази на пръв поглед обикновена история промени живота на едно момче! Вижте я!

29.10.2015 | 17:17
2829 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Сега ще Ви разкажем една на пръв поглед обикновена история. Но всъщност, тя има доста дълбок смисъл и в интерес на истината е променила живота на едно обикновено момче. 

Advertisement:
Advertisement:

На снимките виждате как двама души пътуват в автобус и единият държи ръката на другият. Но смисъла е далеч, далеч по-различен. Всъщност, по-младото момче на снимката се казва Годфри Коти и е само на 21 години. А човекът, който го държи е мъж на име Робърт. Един ден, докато Годфри пътувал в автобуса се качил Робърт и го здрависал. До тук нищо кой знае какво. Малко след здрависването, обаче, Робърт обяснил на Годфри, че е глух и страда от церебрална парализа. Трудно се придвижва и просто иска да поседне до него, но освен това моли Годфри да хване ръката му. 

Първоначално 21-годишното момче си помислило, че на Робърт му е неудобно, но малко по-късно разбрал, че това не е така. А не след дълго Робърт трябвало да слезе на спирката си, целунал ръката на Годфри, благодарил му и слязъл от автобуса. 

В този момент Гофри останал буквално потресен, защото не разбрал какво толкова е направил за Робърт. Просто е подържал за кратко ръката му. Но малко по-късно осъзнал, че всъщност той е направил много за болния човек, който просто имал нужда да постои до някой, за да не е самотен. 

Няколко дни след случката Годфри намерил семейството на Робърт и им благодарил, че са го накарали да промени живота и начина си на мислене. След, което започнал да прави повече добри дела и да помага на повече нуждаещи се хора, разкриха колегите от lifebg.net. 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още