„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази млада майка показа на всички дами, че има ли желание има и начин! Как? Вижте ВИДЕОТО!

16.12.2015 | 21:56
6756 четения
339 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всяка жена знае, че по време на бременността се натрупват мазнини, главно около коремът. А кожата се отпуска след раждането, заради рязкото отслабване. Въпреки това има много жени, които по време на бременността напълняват драстично и после трудно свалят излишните килца. Но, както знаем, няма невъзможни неща, стига да има достатъчно желание. 

Advertisement:
Advertisement:

Много дами се притесняват, че след като родят трудно ще върнат старата си форма. Повечето, обаче, по-скоро ги мързи и се чудят как да си намерят оправдания, отколкото наистина да не могат. Много жени казват, че покрай задълженията вкъщи, грижите покрай бебето и прочие просто нямат време да тренират. А не са и Ким Кардашиан, например, която може да си позволи 2 бавачки наобед, докато бебето спи, за да отиде на фитнес. И тук отново ще Ви кажем- има ли желание, има и начин. А типичен пример за това е майката от видеото по-долу. 

Тя е родила неотдавна, но въпреки това изглежда перфектно. Всеки ден тя заснема уникално, позитивно и супер сладко клипче, в което показва на всички раждали дами, че може да се съчетава полезното с приятното и, че всъщност бебето само може да им помогне по време на тренировка вкъщи, дори и с елементарни упражнения, коментират колегите от bgkef.com.

Изгледайте видеото и ще се убедите, че Ви казваме истината.. И не забравяйте, от мързела и оправданията полза няма. Всичко е до желани и хъс. :) 

© bgkef.com
Advertisement:
339 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още