„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази медицинска сестра става пример за подражание на едно малко момиченце! Какво се случи години по-късно, обаче? Уникално!

10.12.2015 | 17:05
4618 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Не случайно хората са казали, че съдбата си знае работата и няма нищо случайно в този свят..

Advertisement:
Advertisement:

Това е историята на 66-годишната Лин, която е отдала целият си живот на медицината и е работила до последно като медицинска сестра цели 44 години. За това време тя е имала безброй пациенти, но едно малко момиченце на име Никол се превръща в нещо много повече за нея. 

Детето се ражда със спукани черва и претърпява животоспасяваща операция. През първите си няколко години детето буквално живее в болницата, защото се храни само интравенозно. А това накарало детето и мед. сестрата да с сближат. Двете дори имали снимка на корица на списание през 1988г. Но след дългото лечение Никол се възстановява и повече не се вижда с любимата си медицинска сестра.  До преди година, обаче..

Години по-късно Лин постъпва в клиниката на Медицинския колеж в департамент за инфузионна терапия. Тя е приета там, защото в последните седмици е била със симптоми на ревматоиден артрит. И на кого мислите попада там? Ами, да! Именно на Никол. Детето е станало вече красива, млада дама, която разкрива, че е била вдъхновена от медицинската сестра, която се е грижила за нея в първите ѝ няколко години живот и е поела по нейните стъпки. 

След като Лин чува това тя веднага осъзнава, че медицинската сестра, която сега се грижи за нея всъщност е нейната Нини, както я е наричала като малка, и двете започват да си разказват живота. Сближават се отново, а историята им трогва хиляди хора по света, предават колегите от ПИК. 

Самата Лин споделила, че се чувства горда и поласкана, защото е станала вдъхновение за един млад човек. Та кой не би искал точно това- да бъде пример за подражание?! 

 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още