„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тази медицинска сестра бива извикана да идентифицира починал пациент, но не очаква, че ще види точно това!

30.10.2015 | 17:23
30672 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Това е тъжната и трогателна история на медицинската сестра Дженифър Медина от Сан Хуан Капистрано, Калифорния. А историята е типичен пример, който доказва, че само за един ден животът на всеки може да се преобърне.. 

Advertisement:
Advertisement:

По време на смяната си, след като свършила рутинните си задължения, Дженифър бива извикана да идентифицира самоличността на починало момче според документите в портфейлът му. Но Джени със сигурност не е очаквала да се натъкне точно на това..

След като отворила портфейла, Джени установила, че трябва да идентифицира трупа на собствения си брат. Според властите, 23-годишният брат на Дженифър- Цезар Андреас- Анди, е бил ударен от недобросъвестен шофьор, докато пресичал улицата на обозначено за това място. След инцидента, Анди веднага бива откаран в болница по спешност. Но, за съжаление, той умира именно там от раните си, които са доста тежки. 

Самата Дженифър коментирала, че не може да опише какво е почувствала в онзи момент. Тя просто не могла да повярва, че това нейното братче и него вече го няма, предадоха колегите от lifebg.net. А по-късно в било установено и кой точно е безразсъдния шофьор, който е убил брат ѝ. Той се казва Андрю Майкълс и когато е станал инцидента е бил едва на 19 години.

Първоначално той бива задържан от полицията, но по-късно пуснат под гаранция.  И в крайна сметка Андрю не понася кой знае какви последствия, за това което е сторил. А Джени остава без братчето си завинаги.. 

 
© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още